TEAM

SAR: SnowsportsAcademy Racing

Dit is mijn ski club. We hebben hele goede trainers die zelf ook wedstrijden hebben geskied. Ze hebben mij al een paar jaar goed geholpen om een goede skiër te worden. Soms is het ook wel zwaar. Hieronder vertel ik wat we zoal doen.

Website: Snowsportsacademy Racing

Baantrainingen:

Elke week als ik niet in het buitenland ben, sta ik 2 uur op de skibaan van Snowworld Zoetermeer of soms in Landgraaf. Op de baan worden de techniek oefeningen gedaan en af en toe trainen we dan slalom.

Website: Snowworld

Skikampen:

Op kamp

Om goed te kunnen skiën ben ik vaak in het buitenland om te trainen en om wedstrijden te skiën. Zo’n 17 weken in het jaar vertrek ik met de auto of met de bus van de vereniging naar Oostenrijk. We slapen met zijn allen in een huis meestal met 2/3 op een kamer.